H3R0_3RR0R Tecrubeli Üye
Mesaj Sayısı : 323 Nerden : TüRKüN oLDuĞu HeR YeRDeN Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: ÇiLekeŞ-GözALtı Paz Mayıs 04, 2008 10:46 am | |
| GözALtı
Yanlış yolda kayboldu Doğrular hiç oldu içim dolu kural kesti kolu Ölü dağlardan battal gazi Komiser olamaz kovalar mazi Dağda ovada işkence var Sana da bana mabusta tek çare kapuska Apışma kel yapışma len karışma sen yoluma giden ben özgürsem Hakimiyet kimde kalır rüşvet satın alır Paraya tapın yaraya bakın İnfaz ölümden sonrada var Yan gelip yatın bende kaybolan her gencin adı Damağında kaldı iyilerin tadı örümcek ağında emilir canı Dönersek bu yoldan yerde kalır kanın Ödeşir mahşerde büyücü ve cadı
Bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan...
Politikası ışık söndürür tavuk karası avukat haooh çarkı döndürür Yarasına tuz basılan hücresine asılan gardiyan kasılan şaşıran Kaşınma ama yaşanma taşınmadan kaldır taşınmadan saldır yakınmadan Lolo yapan denyoları takip eder adam anneleri kalbi kanayan yara
Bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan...
Adil ve Cem için... ÇilekekşşşşAdil ve Cem Çilekeeşşşş Fuat Ergin Çilekeeeşşş Batı Berlin Çilekeeeşşş Adil geldi Çilekeeeşşş Huzur verdi Çilekeeeşşş Sıktım eridi Çilekeeeşşş Yıktım derdi Çilekeeeşşş Aynı kanda rock ve rap yat sipere fuat ve Çilekeşşşş Bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan... | |
|
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: ÇiLekeŞ-GözALtı Ptsi Haz. 16, 2008 12:12 am | |
| Güzel sözleri var... | |
|