| Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ShekeY_PrenseS Forumun Starı
Mesaj Sayısı : 1497 Nerden : İstanbul Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 16/04/08
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Salı Mayıs 06, 2008 7:36 pm | |
| Baktım gökçenin veya zeynepin beni davet edeceği yoq bende kendmi davet ettim.. Bana istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.. Not:Soru sormadan önce biliyorum biraz zor ama sorunun önceden sorulup sorulmadığına dikkat ediniz.... | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Salı Mayıs 06, 2008 9:13 pm | |
| 1)PamuK ShekeY ve sen aynı kişisiniz dimi..? 2)Adın ne..? 3)Hangi tür müzik dinliyosun.?? 4)Sence ben nası bi üyeyim..?? | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Çarş. Mayıs 07, 2008 5:43 pm | |
| 1)PamuK ShekeY ve sen aynı kişisiniz dimi..? Hayır... :DBen sadece onun nickinin ucundan aldım... 2)Adın ne..? Ferzan 3)Hangi tür müzik dinliyosun.?? Pop,ara sıra rap.. 4)Sence ben nası bi üyeyim..??Walla ben geldiğimden beri nedense sana çok kanım kaynadı..Sevorum seni yani.. | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| |
| |
_-hilary-_ Süper Mod
Mesaj Sayısı : 844 Nerden : ist Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 22/02/08
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Ptsi Mayıs 19, 2008 5:31 pm | |
| benim seni davet etmememin sebebi rütbelilerden rütbesizlere göre doğru gidileceğini sanıyordum.o yüzden davet etmedim cnm. kaç yaşındasın? hangi şarkıyı seversin? neden bu forumda admin olmayı istedin? bu forumu sevmenin sebebi ne? | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Salı Mayıs 20, 2008 1:49 pm | |
| kaç yaşındasın? 13 yaşıma giricem.. hangi şarkıyı seversin? Kat Deluna - Wine Up (ft Elephant Man) neden bu forumda admin olmayı istedin? Çok onlineyim....Siteyi idare edceğme inanadım fln filan... bu forumu sevmenin sebebi ne? Sevdiğimi kim söyledii :P:P:P:P:P:P Çünkü bu forumdaki herkes çok sıcakkanlı çok seviorum herkesi...Çok güzel bi site staların buluşma noktası.. | |
|
| |
Dj Candy She SuperStar! GoKcE!
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses C.tesi Haz. 21, 2008 12:16 am | |
| benim hakkında düşüncelerin? site hakkında düşüncelerin? üyeler hakkında düşüncelerin?
| |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses C.tesi Haz. 21, 2008 5:02 pm | |
| benim hakkında düşüncelerin? Gökçe*cm seni çok seviorum Bana güvenmen hoşuma gidio.. site hakkında düşüncelerin? Siteyi çok seviyorum..Sitemizi geliştrmek için elimden geleni yapıorum...üyeler hakkında düşüncelerin? en başta her.an iloşummmmmmmm snei çok seviom biricik kankiştomm... ikinci şila: şilacm seni de seviom çalışkan kız.. .................................... | |
|
| |
her.an Aktif Üye
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Paz Haz. 22, 2008 6:16 pm | |
| kankiştonn yesin senii :P :D imzanda bu nicqi qualannamanınn anedeni ne_?.. Dalga Gé¢érim Ama Kırmam Ciddiyé Alırım Ama Takmam.. Çévrémdé ßir Çøk Arkadaşım øLabiLir Ama Hépsini Døstum Yapmam.. Tartışırım Ama ßasit Insanlarla Pølémiğé Girmém.. Cıvıtıp $ımarırım Ama Sa¢maLamam.. Özéndiririm Ama Özénmém.. ÖzLéyébiLirim Ama Dönmém ! | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Paz Haz. 22, 2008 10:51 pm | |
| | |
|
| |
her.an Aktif Üye
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Ptsi Haz. 23, 2008 12:22 pm | |
| =))) hımm:D:D pekümmmm=)=)
sen buu hilary nerden tanıdın baqeem:D:D | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Ptsi Haz. 23, 2008 1:57 pm | |
| Ben bu aşqomu filmlerden tanıdım raise your voice den | |
|
| |
her.an Aktif Üye
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Ptsi Haz. 23, 2008 1:59 pm | |
| sevgilin var mı :D:D ahauahahah:D:D | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| |
| |
her.an Aktif Üye
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Ptsi Haz. 23, 2008 2:06 pm | |
| =))) sorumu beqenmiurr musun :D aşk mı gurur muu ?? [sende hükümm sürenn:D:D hiç terkeder mi kalpten seveennn :D] | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses Ptsi Haz. 23, 2008 2:13 pm | |
| şu an aşk demeyelim o zaman duyguların mı diye sorduğunu farzedersek gurur... | |
|
| |
| Haftanın ikinci konuğu ShekeY_Prenses | |
|