StArFoRuMs.. | PaYlAşImIn TeK aDrEsİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Forumların Gözdesi StarForum 'a Hoşgeldiniz..!

AnasayfaPortal*GaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pazara gitmiş üç kilo vermiş

2 posters
YazarMesaj
Şila
Co-Admin
Co-Admin
Şila

Ruh Haliniz : Pazara gitmiş üç kilo vermiş Melek10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

Pazara gitmiş üç kilo vermiş Empty
MesajKonu: Pazara gitmiş üç kilo vermiş   Pazara gitmiş üç kilo vermiş Icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 8:45 pm

Oyuncu Ece Uslu katıldığı bir TV programında pazara gitme alışkanlığı edindiğini ve sağlıklı beslenerek üç ayda üç kilo verdiğini anlattı..

Prof. Dr. Bengi Semerci'nin pazar günleri TRT-1'de sunduğu Yaşam Sohbetleri' programına konuk olan Gökhan Tepe ve Ece Uslu diyet üzerine sohbet etti. Diyet yapmaktan hiç hoşlanmadığını söyleyen Tepe diyet dönemlerinde sinirlerinin bozulduğunu itiraf etti.

HİÇ DİYET YAPMADIM
Sanat dünyasında bazı kişilerin yeme bozukluklarına neden olan diyetler yaptığını belirten Ece Uslu ise, bir dönem zayıflatıcı ilaç kullanmayı düşündüğünü ancak vazgeçtiğini söyledi. Ergenlik döneminde aşırı yemek yediği için kilolu olduğunu vurgulayan Uslu "Son dönemde pazara gitme alışkanlığı kazandım. Sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum. Hiç diyet yapmadan üç ayda üç kilo verdim" dedi.
ShekeY_PrenseS
Forumun Starı
Forumun Starı
ShekeY_PrenseS

Ruh Haliniz : Pazara gitmiş üç kilo vermiş Zarars10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

Pazara gitmiş üç kilo vermiş Empty
MesajKonu: Geri: Pazara gitmiş üç kilo vermiş   Pazara gitmiş üç kilo vermiş Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 2:15 pm

Bizde bi pazara gidip gelelimm Pazara gitmiş üç kilo vermiş 895344

Pazara gitmiş üç kilo vermiş 962454

Pazara gitmiş üç kilo vermiş
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-