Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Don't Lie - Black Eyed Peas C.tesi Haz. 07, 2008 9:23 pm | |
| Sorry, sorry, sorry, sorry Üzgünüm, üzgünüm...
Hey, baby my nose is getting big Hey bebeğim burnum büyüyor
I noticed it be growing when I been telling them fibs O beyaz yalanlarımdan beri büyüdüğünü fark ettim
Now you say your trust's getting weaker Şimdi güveninin zayıfladığını söylüyorsun
Probably coz my lies just started getting deeper Muhtemelen yalanlarımın derinleşmeye başlamasından ötürü
And the reason for my confession is that I learn my lesson Ve bu itirafımın nedeni dersimi almış olmam
And I really think you ought to know the truth Ve gerçekten gerçeği bilmen gerektiğini düşünüyorum
Because I lied and I cheated and I lied a little more Çünkü ben yalan söyledim aldattım ve biraz daha yalan söyledim
But after I did it I don't know what I did it for Ama bunu yaptıktan sonra neden yaptığımı bilemedim
I admit that I have been a little immature Olgunluktan uzak davrandığımı kabul ediyorum
Fucking with your heart like I was the predator Yırtıcı hayvanmışım gibi kalbinle oynadım
In my book of lies I was the editor Yalanlar kitabımın editörü bendim
And the author Ve yazarı
I forged my signature İmzamı sahte attım
And now I apologise for what I did to you Ve şimdi sana yaptıklarım için özür diliyorum
Cos what you did to me I did to you Çünkü senin bana yaptığını ben de sana yaptım
Nakarat:
[ No,no, no, no baby, no, no, no, no don't lie Hayır hayır bebeğim, hayır hayır yalan söyleme
No, no, no, no, yeah, you know, know, know, know, you gotta try Hayır hayır, evet denemen gerektiğini biliyorsun
What you gonna do when it all comes out Her şey açığa çıktığında ne yapacaksın?
When I really see you & what you're all about Senin gerçek yüzünü anladığımda?
No, no, no baby, no, no, no, no don't lie Hayır hayır bebeğim, hayır hayır yalan söyleme
Yeah, you know, you know, you know, you know, you know, you gotta try Evet, denemen gerektiğini biliyorsun ]
She said I'm leaving Ben gidiyorum dedi
Cos she can't take the pain Çünk acıya katlanamıyormuş
It's hard to continue this love it ain't the same Bu aşkı sürdürmek zor, eskisi gibi değil
Can't forget the things that I've done inside her brain Onun beyninde yaptığım şeyleri unutamıyor
Too many lies committed too many games Çok fazla yalan, oynanan çok fazla oyun
She feeling like a fool getting on the last train Son trene binerken kendini bir aptal gibi hissediyor
Trying to maintain but the feeling won't change Devam ettirmeye çalışıyor ama hisler değişmeyecek
I'm sorry for the things that I've done and what I became Yaptıklarım ve olduğum kişi için özür diliyorum
Caught up in living my life in the fast lane Hayatımı hız şeridinde yaşamaya alıştım
Blinded by lights, cameras, you know the fame Işıklar ve kameralar beni kör etti, şöhreti bilirsin
I don't know the reason why I did these things Bu şeyleri neden yaptım bilmiyorum
And I lie and I lie and I lie and I lie Yalan söyledim ve yalan söyledim ve yalan söyledim...
And now our emotions are drained Ve şimdi duygularımız boğuldu
Cos I lie and I lie and a little lie lie Çünkü yalan söyledim ve yalan söyledim ve birazcık daha yalan söyledim
And now your emotions are drained Ve şimdi duyguların boğuldu
Nakarat
Ooh ooh ooh, ooh ooh ooh ooh Ba da ba da ba da ba da badabada
Yo, I'm lying to my girl Sevgilime yalan söylüyorum
Even though I love her Onu sevdiğim
And she all in my world Ve benim her şeyim olduğu halde
I give her all my attention and diamonds & pearls Ona tüm dikkatimi ve elmas ve incileri veriyorum
She's the one who makes me feel on top of the world O beni dünyanın zirvesinde hissettiriyor
Still I lie to my girl, I do it Yine de sevgilime yalan söylüyorum, bunu yapıyorum
And I lie and I lie and I lie till there's no turning back ve yalan söyledim yalan söyledim geri dönüşü olmayana dek
I don't know why, (and I lie and I lie till I don't know who I am) Neden bilmiyorum (ve yalan söyledim yalan söyledim kim olduğumu bilmeyene dek) | |
|