StArFoRuMs.. | PaYlAşImIn TeK aDrEsİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Forumların Gözdesi StarForum 'a Hoşgeldiniz..!

AnasayfaPortal*GaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Babalık bana çok fazla şey öğretti

YazarMesaj
Şila
Co-Admin
Co-Admin
Şila

Ruh Haliniz : Babalık bana çok fazla şey öğretti Melek10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

Babalık bana çok fazla şey öğretti Empty
MesajKonu: Babalık bana çok fazla şey öğretti   Babalık bana çok fazla şey öğretti Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 5:47 pm

Kevin Federline, Sean Preston ve Jayden James'in kendisine çok şey öğrettiğini söylüyor ve ekliyor: Hayatımı onlar belirliyor!..

Britney Spears'tan boşandıktan sonra oğullarının velayetini alabilmek için aylarca uğraşan ve sonunda isteğine kavuşan Kevin Federline, Sean Preston ve Jayden James'le birlikte Malibu'daki evinde huzurlu bir hayat sürdürüyor.

BRITNEY'İ HALA SEVİYOR
Çocuklarının kendisinin neşe kaynağını olduklarını söyleyen ünlü dansçı, "Onlar bana çok şey öğretti. Her geçen gün daha da sorumlu biri haline geliyorum" diye konuşuyor. Tüm iş programlarını oğullarına göre ayarlayan Federline, hafta sonlarını sadece onlarla geçiriyor. Evinin bahçesinde çocuklarıyla oyunlar oynayan Federline, oğulları için barbekü partileri düzenliyor. Britney Spears'a karşı hiçbir negatif hissi olmadığını vurgulayan genç adam, "O benim oğullarımın annesi. Ne zaman ihtiyacı olursa yanında olurum, aramızdaki bağ asla kopmayacak" diye konuşuyor.

Babalık bana çok fazla şey öğretti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-