Konu: Sitemizdeki Üye Sayısı Azlığının Nedeni Ptsi Haz. 30, 2008 12:37 am
Arkadaşlar arkadaşım yeni bi site açmış açılalı 3 gün oldu 120 üyesi var!
-Peki bizimki neden az nedenleri nedir? -Bu siteye girdiğinizde eksik olarak ne görüyorsunuz? -Buraya üye olmamış olsaydınız olmak ister miydiniz? -Sitemizin hangi yöneleri kötü?Beğenmiyorsunuz? -Sizce rütbeliler görevlerini iyi yapıyor mu? -Bu siteye misafirlerin üye olmama sebepleri? -Üye olanların siteye girmeme sebepleri?
Arkadaşlar bu konu çook önemli!Buraya üye olmamış kişilere sorun ve cevaplarını bu başlığa yazın!Sizde kendiniz bu soruları cevaplayıp yazın!Buna bi çözüm bulmalıyız..
sue98 Üye
Mesaj Sayısı : 39 Nerden : mars Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Sayısı Azlığının Nedeni Çarş. Tem. 02, 2008 9:13 pm
ya çok az bölüm var...
sue98 Üye
Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Sayısı Azlığının Nedeni Çarş. Tem. 02, 2008 9:14 pm
2.tatildeyiz onun için azalma olabilir
_-hilary-_ Süper Mod
Mesaj Sayısı : 844 Nerden : ist Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 22/02/08
Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Sayısı Azlığının Nedeni Cuma Tem. 04, 2008 1:25 pm
sen o siteyi bana söyle ben bi girip bakıyim neler eksik diye karşılaştırma yaparsak sorun bence çözülmüş olur -Peki bizimki neden az nedenleri nedir?iyi reklam yapamıyoruz -Bu siteye girdiğinizde eksik olarak ne görüyorsunuz?hiçbirşeyi 4 4lük bir site -Buraya üye olmamış olsaydınız olmak ister miydiniz?evet -Sitemizin hangi yöneleri kötü?Beğenmiyorsunuz?çokkkk beğeniyorum.hiçbir yönü kötü değil -Sizce rütbeliler görevlerini iyi yapıyor mu?evet -Bu siteye misafirlerin üye olmama sebepleri?herşeyin misafirlere açık olması(yorum hariç) -Üye olanların siteye girmeme sebepleri? 1)internetleri kapanmış olabilir 2)bilgisayarları bozulmuş olabilir 3)dersleri fln vardır ondan olabilir 4)tatile gitmiş olabilir 5)ailesi sadece ödev için izin veriyo olabilir
sue98 Üye
Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Sayısı Azlığının Nedeni Cuma Tem. 04, 2008 4:07 pm