StArFoRuMs.. | PaYlAşImIn TeK aDrEsİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Forumların Gözdesi StarForum 'a Hoşgeldiniz..!

AnasayfaPortal*GaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aldığım kıyafetler sonsuza dek benim mi? İstediğim zaman kıyafet satın alabilir miyim?

YazarMesaj
_-hilary-_
Süper Mod
Süper Mod
_-hilary-_

Ruh Haliniz : Aldığım kıyafetler sonsuza dek benim mi? İstediğim zaman kıyafet satın alabilir miyim? Neseli10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

Aldığım kıyafetler sonsuza dek benim mi? İstediğim zaman kıyafet satın alabilir miyim? Empty
MesajKonu: Aldığım kıyafetler sonsuza dek benim mi? İstediğim zaman kıyafet satın alabilir miyim?   Aldığım kıyafetler sonsuza dek benim mi? İstediğim zaman kıyafet satın alabilir miyim? Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 8:21 pm

Evet, satın aldığın her kıyafet, mobilya ve aksesuar sonsuza dek senin! StarPlaza'daki pek çok kıyafet yalnızca sınırlı süreyle, sınırlı sayıda satılmaktadır. Bazı kıyafetler yalnızca belirli sezonlarda indirimdedir. Bazı kıyafetler yalnızca özel dönemlerde satılmaktadır. Mağazada çok fazla ürün olursa aradığını bulman ve alışverişin zorlaşacaktır. Koleksiyonlarımızı düzenleyerek Stardoll mağazamızı güncel ve yeni tutmuş oluyoruz.
http://hilaryduff.my-free-forum.com

Aldığım kıyafetler sonsuza dek benim mi? İstediğim zaman kıyafet satın alabilir miyim?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-