StArFoRuMs.. | PaYlAşImIn TeK aDrEsİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Forumların Gözdesi StarForum 'a Hoşgeldiniz..!

AnasayfaPortal*GaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

HiLary Beverly Hills 90210 dizisinden Teklif aldı!

YazarMesaj
_-hilary-_
Süper Mod
Süper Mod
_-hilary-_

Ruh Haliniz : HiLary Beverly Hills 90210 dizisinden Teklif aldı! Neseli10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

HiLary Beverly Hills 90210 dizisinden Teklif aldı! Empty
MesajKonu: HiLary Beverly Hills 90210 dizisinden Teklif aldı!   HiLary Beverly Hills 90210 dizisinden Teklif aldı! Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 1:16 pm

[align=center]HiLary Beverly Hills 90210 dizisinden Teklif aldı! 51Kb%2BuiCymL._SL500_

Bilmiyorum içinizde bilen varmı ama "CW" adlı kanalda yayınlanan dizilerden bir tanesi HiLary Duff'a seride oynaması için teklifte bulundu..Dizinin adı 90210 Remake ve şu ana kadar 3 sezon sürdü..Bu teklife henüz HiLary'den bir cevap gelmiş olmasa da, benim umudum hala var.. Very Happy Umarım HiL kabul eder ve onu ekranda daha sık görürüz Smile E! magazin servisinin araştırmalarına göre HiLary'ye teklif edilen rol Annie Mills adlı Beverly Hills Lisesinde okuyan,tiyatro ve şarkı söylemeyi seven bir genç kız..Yani tam onu anlatan bir rol.. Razz Umarım HiL'imiz kaBuL eder Smile[/align]
http://hilaryduff.my-free-forum.com

HiLary Beverly Hills 90210 dizisinden Teklif aldı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nickeledeondan Hilarye Teklif