Konu: Moderatörlerin Görevleri Cuma Mart 07, 2008 7:28 pm
Moderatörlerin Görevleri:
1. benzer topikleri(başlıkları) birleştirmek ya da aynısından olan başlıkları silmek 2. içeriği kötü topikleri silmek 3. topik içinde farklılaşan konuları bölerek farklı topik açmak 4. konudan ayrışan ilgisiz, küfür içerikli, şahısları hedef alan ve chat amaçlı mesajları silmek yada çöp bölümüne taşımak 5. mesajların içeriğinde küfür ve benzeri varsa editlemek. 6. Yanlış konu başlıklarını düzeltmek 7. forumlarını gündemde tutacak yeni topikler açmak, gündemden düşenleri yeniden gündeme taşımak.
Konu: Geri: Moderatörlerin Görevleri C.tesi Haz. 21, 2008 12:23 am
=MeRVe= demiş ki:
ben deneyimlimdir olmak isterim..bu görevleride üstelenebilirim fakat ilk çalışmalıyım
ben istemem çok gzl site ama üye kalmalıyım..çok isterdim ama üye kalmalıyım siteye giren normal üyeler sadece ben ve her.an bende üye toplicam çalışkan bu site boşa gitmemeli
ShekeY_PrenseS Forumun Starı
Mesaj Sayısı : 1497 Nerden : İstanbul Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 16/04/08
ben deneyimlimdir olmak isterim..bu görevleride üstelenebilirim fakat ilk çalışmalıyım
ben istemem çok gzl site ama üye kalmalıyım..çok isterdim ama üye kalmalıyım siteye giren normal üyeler sadece ben ve her.an bende üye toplicam çalışkan bu site boşa gitmemeli
Ben üye kalıcam diye kendini kasma... Ama üye toplamak konusunda kendini kasabilrsn camm :D