| Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Last.Breath Üye
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : Kafamın estiği yerden Kayıt tarihi : 18/02/08
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Salı Mart 04, 2008 3:52 pm | |
| Şebnem ferah-durma
Biz yollarda yalnız kaldık Masallarla sevgi verilmez Biz yıllarca korku dolduk Rüzgara yön sorduk bilinmez
Hangi el güçlü bu ellerden Yiğit yüreklerden Başlasak yeniden yeniden yeniden
Hayır sen hiç korkma Yarın senin yanında Yeniden koş yollarda Durma Durma | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:14 pm | |
| Sil Baştan/Şebnem Ferah
Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak
Söz-Müzik: Şebnem Ferah
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:15 pm | |
| Dünya/Şebnem Ferah"
Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya şişede şarap gibi Yorgun bir kadın gibi Yalnız mısın dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Bazen içime bıçak gibi saplanıp yara olduysan da Günler boyu kanayıp acıttıysan da Daha çocukken bile duvar gibi sert olduysan da Sana hiç küsmedim, hiç küsmedim dünya
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:16 pm | |
| "Sigara/Şebnem Ferah
Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler Kalbimden gelen sesler hepsi bir orman oldu Bir kibritle yokoldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en son kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:19 pm | |
| Okyanus/Şebnem Ferah
Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum Kapıyı açmam gerek
İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde Bak diyor sadece burdan
Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi
Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek
Bak diyorum koca dünyaya Burdan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek
Bir ileri bir geri Her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Senim o sularda yüzmem gerek
Anahtar deliğinden görünen Bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin Benim o sularda yüzmem gerek Yüzmem gerek
Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek
Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:20 pm | |
| Babam Oğlum/Şebnem Ferah
bu akşam sanki hiç ayrılmamışız gibi hissetmek istedim en sevdiğim kot pantalonumla en sevdiğim lacivert tişörtümü giydim
güzel bir akşam yemeği hazırladım, beraber aldığımız mumları yaktım şarap açtım, bir sana bir bana iki kadeh çıkardım
sevgilim ve dostum babam, oğlum arkadaşım, aşkım her şeyimdin sen
çok zaman geçti gitti ikimizden özür dilerim seni üzdüysem sadece dinle hiçbir şey düşünmeden şimdi bunlar geldi içimden
bu akşam seni çok özledim bütün şarabı tek başıma içtim kırgınlığım bile geçti kalmadı şimdi bunlar geldi içimden
bu akşam sanki hiç beni kırmamışsın gibi hissetmek istedim en son tatilimizi düşündüm, ayrılmadan yirmi gün önce
dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yürüdük kilometrelerce iz bıraktık kaldırımlarda, otelde, caddelerde
sevgilim ve dostum babam, oğlum arkadaşım, aşkım her şeyimdin sen
çok zaman geçti gitti ikimizden özür dilerim seni üzdüysem sadece dinle hiçbir şey düşünmeden şimdi bunlar geldi içimden
bu akşam seni çok özledim bütün şarabı tek başıma içtim kırgınlığım bile geçti kalmadı şimdi bunlar geldi içimden
bu akşam sanki hiç aldatmamışsın gibi hissetmek istedim uyurken bile özlerdik birbirimizi delicesine
düşündüm durdum sordum anlamadım beraber yaptığımız şeyleri andım seni son kez özledim ve bu şarkıyı yazdım
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:21 pm | |
| Ben Şarkımı Söylerken/Şebnem Ferah
İçimde bir ateş yanıyor, bedenim dar gelir oldu, ateşime ister körüklerle gel ister suyla, istediğin kadar konuş benimle, istediğin kadar yalan söyle, beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın. içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın? istersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın.
merak etmeden duramıyorum, geceleri nasıl uyuyorsun? beni boşver kendine cevap ver lütfen bu kez dürüst olur musun?
ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın istersen kısıp bunu da yok sayarsın kimbilir belki gülümser belki ağlarsın yüreğimdeki sesleri susturamazsın.
bir yanım seni hala düşünüyor, bir yanım sana fena kızgın yalnız sen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın sakın nefret ettiğimi düşünme bende böyle duygular barındıramazsın, geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da baştan yazamazsın.
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:21 pm | |
| Delgeç/Şebnem Ferah Gel bir parçam ol kanımdan canımdan Gel bir parça al ekmeğimden suyumdan
Ben zaten düşmüşüm kaldırımlar yatağım olmuş Gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur
Ben zaten düşmüşüm içim dışım korku dolmuş Gel bir de sen vur, hadi gel Nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara Bu sert iklimli ıssız hayata Delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu Biliyorum durma gel Bir de sen vur Bir de sen vur Gel bir de sen vur Bir de sen vur
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:23 pm | |
| Can Kırıkları/Şebnem Ferah
Bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense Dünyanın bir ucunda tek başımayım
Kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun korkmaktansa Bulanıklığın tam içinde bir başımayım
Benim belki de gizli bir bildiğim var Elbette ağlarım benim can kırıklarım var Senin gördüğün yanağımdan süzülenler Asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Mart 09, 2008 10:24 pm | |
| Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler/Şebnem Ferah gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor bütün o çizgiler son bir yılda oldu sana bana bize ağlarken
ben leyla olmuşum kimin umrunda mecnun çoktan gitmişken bu ne garip bir yangındı böyle sen söndün ben yanarken
peki ben neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de
ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten
çook çook çoook karışığım zaten...
ruhum iki ucun arasında gezinip duruyor bugün zaman akmasın dursun ben içinden geçeceğim
ama neden neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de
ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten
çook çook çoook karışığım zaten
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Ben Bir Mülteciyim/Şebnem Ferah Paz Mart 09, 2008 10:25 pm | |
| Ben Bir Mülteciyim/Şebnem Ferah
Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok
Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burda savaş çıksa bile ölen yok
Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına Görülebildiği bir yerdeyim
Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum
Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok
Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı, Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım
Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön
Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum
Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok
Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok
Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Hoşçakal/Şebnem Ferah Paz Mart 09, 2008 10:25 pm | |
| Hoşçakal/Şebnem Ferah Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum Bulduğumu zannettiğimde Kendimden ayrı düştüm
Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin
Söylenecek söz yok Gidiyorum ben
Hoşçakal, hoşçakal Hoşçakal, hoşçakal
Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya Şahlanıp koşmak içimde var Hoşçakal
Biraz su biraz yeşillik Her yer benim evimdir Taşırım dünyayı sırtımda Her dil benim dilimdir
Ama söylenecek söz yok Gidiyorum ben
En son Şila tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 11:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
gamsejuxx Banned Üye
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Salı Mart 11, 2008 12:03 am | |
| şila arkadaşımız şbnm frhı çk sevıo glıba: | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| |
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) C.tesi Nis. 26, 2008 11:56 pm | |
| Arkadaşlar Şebnem Ferah Şarkı Sözleri İle İlgili Konular Buraya Taşınmıştır... Lütfen Bundan Sonra Şebnem Ferah Şarkı Sözlerini Burda Paylaşalım.... | |
|
| |
ShekeY_PrenseS Forumun Starı
Mesaj Sayısı : 1497 Nerden : İstanbul Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 16/04/08
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Nis. 27, 2008 8:09 am | |
| Tamam ama lütfen bu paylaşımları kimin yaptığını yaz lütfen yoksa hepsini sen mi ekledin?? | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) Paz Nis. 27, 2008 12:29 pm | |
| - ShekeY_PrenseS demiş ki:
- Tamam ama lütfen bu paylaşımları kimin yaptığını yaz lütfen yoksa hepsini sen mi ekledin??
Konuları Sadece Taşıdım.Yine Mesajları Gönderenin Nicki Altında Mesaj.. Evet Haklısın Paylaşımların Çoğunu Ben Yaptım Ama Bir Tanede Last.Breath adlı Arkadaşımız Eklemiş...Yani daha toplam 2 kişi Şarkı sözü gönderdi... | |
|
| |
| Şebnem Ferah Şarkı Sözleri(burada toplayalım) | |
|