StArFoRuMs.. | PaYlAşImIn TeK aDrEsİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Forumların Gözdesi StarForum 'a Hoşgeldiniz..!

AnasayfaPortal*GaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ashley Tisdaleye sorun

5 posters
YazarMesaj
_-hilary-_
Süper Mod
Süper Mod
_-hilary-_

Ruh Haliniz : Ashley Tisdaleye sorun Neseli10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

Ashley Tisdaleye sorun Empty
MesajKonu: Ashley Tisdaleye sorun   Ashley Tisdaleye sorun Icon_minitimePerş. Mart 20, 2008 8:27 pm

Ashley Tisdale’ye sorun…

Ünlülerin sizin problemlerinizin benzerlerini yaşamadığını mı düşünüyorsunuz? Yanlış! ‘High School Musical’ filminin yıldızı, sizi rahatsız eden konulara, kişisel deneyimlerine dayanarak yardımcı olmaya çalışıyor.

Kötü Örnek…

Arkadaşlarım sigara içmeye ve benim tasvip etmediğim şeyler yapmaya başladılar. Artık eskisi gibi beraber vakit geçirmiyoruz. Onların eğlence anlayışı benimkinden çok farklı. Ne yapmam gerek?

Ashley diyor ki: En yakın arkadaşlarımdan biriyle, sigara içtiği için görüşmemeye başladım. Kahve almaya giderdik ve sigara içilmeyen bölümde oturuyorsak arkadaşım sigara içmek için dışarı çıkardı. Bu çok sağlıksız bir şeydi ve etrafında olmamayı tercih ettim. Sigara içmemesi gerektiğini aşılamaya çalıştım ama beni dinlemedi. Bazen kendinizi, arkadaşlarınızdan ayırmanız gerekebilir. Sizi özleyeceklerdir ve hem sizinle görüşüp hem de sigara içemeyeceklerini anlayacaklardır. Nasıl hissettiğinize ve neyin size iyi hissettireceğine saygı göstermeliler. Arkadaşlık dediğiniz budur. Eğer sizin düşüncelerinize saygı göstermiyorlarsa, onlarla takılmanıza gerek yok!

Acıtan Yalanlar…

Sınıf arkadaşlarım hakkımda uydurma bir dedikodu çıkardı. Aslında umrumda olmamalı ama bu durum canımı çok sıkıyor. Ne zaman karşı çıksam, sadece gülüyorlar.

Ashley diyor ki: Ben daha küçükken, beni tanımayan insanlar da hakkımda, ‘Çok kötü bir insan!’ diye bir dedikodu çıkarmıştı. Bir dedikodunun yanlış olduğunu kanıtlasanız da ardından yenileri çıkabilir. Buna engel olmak çok zor. İnsanların dedikodu başlatmalarına izin vermeyin. Başınızı dik tutun! Sizinle uğraşamadıklarını gördükleri zaman, duracaklardır.

Fena Kızlar…

Yeni okulumdan nefret ediyorum. Okula kaydolmaya gittiğimde kızlar bana kötü bakışlar fırlattı, diğerleriyse yüzüme bile bakmadı. Bu durumdan nasıl sıyrılabilirim.

Ashley diyor ki: Ortaokuldayken New Jersey’den Kaliforniya’ya taşındık. Yeni okulumdaki kimseyi tanımıyordum. İlk başlarda korkutucu olduğunu biliyorum ama emin ol her şey değişebiliyor. Tabi ki arkadaş edineceksin ama unutma, bu durum üniversiteye girdiğinde ya da yeni bir işe başladığında tekrarlanacak. Bu, sürekli yaşaman gereken bir şey olacak ama her seferinde daha da kolaylaşacak.

Ashley; kardeşi Jennifer'ın en iyi arkadaşı, rol arkadaşı Vanessa'nın ise onu en iyi anlayan insan olduğunu düşünüyor...
http://hilaryduff.my-free-forum.com
She Is So Pretty
Yeni Üye
Yeni Üye
She Is So Pretty

Ruh Haliniz : Ashley Tisdaleye sorun Zarars10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

MesajKonu: Geri: Ashley Tisdaleye sorun   Ashley Tisdaleye sorun Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 7:14 pm

Ashley Tisdaleye sorun 962454
yarenic
[ Resin Team ]
[ Resin Team ]
yarenic

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

MesajKonu: Geri: Ashley Tisdaleye sorun   Ashley Tisdaleye sorun Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 7:30 pm

sağol
http://perisigruphepsi.forumh.biz
_-hilary-_
Süper Mod
Süper Mod
_-hilary-_

Ruh Haliniz : Ashley Tisdaleye sorun Neseli10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

MesajKonu: Geri: Ashley Tisdaleye sorun   Ashley Tisdaleye sorun Icon_minitimeCuma Nis. 04, 2008 5:45 pm

bişi değil
http://hilaryduff.my-free-forum.com
PinKHill
Üye
Üye
PinKHill

MesajKonu: Geri: Ashley Tisdaleye sorun   Ashley Tisdaleye sorun Icon_minitimeSalı Nis. 08, 2008 7:25 pm

teşekkrüler
ShekeY_PrenseS
Forumun Starı
Forumun Starı
ShekeY_PrenseS

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

MesajKonu: Geri: Ashley Tisdaleye sorun   Ashley Tisdaleye sorun Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 9:05 pm

Tşk...

Ashley Tisdaleye sorun
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ashley yemek yiyo...
» ashley tisdale biyografisi
» Ashley Tisdale Resimleri
» ashley tisdale He Said, She Said klip