| Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ShekeY_PrenseS Forumun Starı
Mesaj Sayısı : 1497 Nerden : İstanbul Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 16/04/08
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? C.tesi Nis. 19, 2008 1:45 pm | |
| Dinlediğiniz şarkının adı ve içinden en beğendiniz cümleyi yazıcaksınız ingilizceyse türkçesini yazarsanız iyi olur hem nick te çıkartırıs:D:D
Hilary Duff-Come clean
Couse perfect didnt feel so perfect........... Çünkü mükemmel mükemmeliğini hisssettrmedi.. | |
|
| |
yarenic [ Resin Team ]
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? C.tesi Nis. 19, 2008 2:04 pm | |
| Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? C.tesi Nis. 19, 2008 8:11 pm | |
| Demet Akalın-Dans Et
Kadeh kadeh içkiler Şıkır şıkır giysiler Açık seçik cümleler Yanıyor yine geceler.... | |
|
| |
_-hilary-_ Süper Mod
Mesaj Sayısı : 844 Nerden : ist Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 22/02/08
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Salı Nis. 22, 2008 10:11 pm | |
| Why not Take a crazy chance Why not Do a crazy dance If you lose the moment you might lose a lot So why not Why not | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Paz Nis. 27, 2008 8:29 am | |
| - _-hilary-_ demiş ki:
- Why not
Take a crazy chance Why not Do a crazy dance If you lose the moment you might lose a lot So why not Why not eğer ingilizce yazıcaksanz türkçe çevirisini de demiştik hatırlıosan ya türkçe çevirisini yaz yaz ya da mesajı sil.. | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Paz Nis. 27, 2008 5:59 pm | |
| Çocukken Sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar,acıtırdılar... | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Salı Mayıs 20, 2008 1:42 pm | |
| Yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ha şimdi yarın gece-gündz dua ettim.. | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Salı Mayıs 20, 2008 7:04 pm | |
| Playback değil bu gerçek ses Söz müzik sana da yazmak ters | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Salı Mayıs 20, 2008 9:00 pm | |
| Cesaretin var mı aşka çarpıyor kalbm bir başka...
En son ShekeY_PrenseS tarafından Ptsi Mayıs 26, 2008 1:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Paz Mayıs 25, 2008 10:41 pm | |
| I will not make the same mistakes that you did Senin yaptığın hataların aynısını yapmayacağım | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Ptsi Mayıs 26, 2008 1:14 pm | |
| Dur bu işler belli mi olurr... | |
|
| |
Şila Co-Admin
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Ptsi Haz. 16, 2008 12:28 am | |
| Kim yenmiş kaderi duayla... | |
|
| |
Özel Bölüm Özel Bölüm:
| Konu: Geri: Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? Salı Haz. 17, 2008 8:39 am | |
| Km bu gözlerindeki yabancııı yaralar benm yüreğimde hani bn olacaktım yalancı başının tacı.. | |
|
| |
| Şu anda dinlediğiniz şarkının içinden bi cümle yazın? | |
|