StArFoRuMs.. | PaYlAşImIn TeK aDrEsİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm Forumların Gözdesi StarForum 'a Hoşgeldiniz..!

AnasayfaPortal*GaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Evlilik için bekledim bebeği beklemem!

3 posters
YazarMesaj
Şila
Co-Admin
Co-Admin
Şila

Ruh Haliniz : Evlilik için bekledim bebeği beklemem! Melek10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

Evlilik için bekledim bebeği beklemem! Empty
MesajKonu: Evlilik için bekledim bebeği beklemem!   Evlilik için bekledim bebeği beklemem! Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 12:53 am

Televizyon programcısı Can Tanrıyar'la, Beyaz Show'da düzenlenen sürpriz bir nikahla dünyaevine giren Petek Dinçöz, en kısa sürede çocuk yapacağını söyledi. Evliliğinin ardından ilk kez Antalya Dragon Otel'in açılışında sahneye çıkan Dinçöz, gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Sıra düğünümüzde" diyen Dinçöz devam etti: "Yaz sonunda kına geceli, üç gün üç gece sürecek bir düğün yapacağız."

SENEYE ANNE OLACAĞIM
Genç assolist, kendisi için sürpriz bir nikah hazırlayan Beyaz için şunları söyledi: "Beyaz bizi evlendirdi biz de Beyaz'ı evlendirmek için uğraşıyoruz. İnşallah tahsilini yapmış, mesleği olan bir kız bulacağız." Dinçöz şöyle devam etti: "Evliliği dokuz yıl bekledim ama anne olmak için bu kadar beklemeyeceğim. Seneye çocuk doğurmayı planlıyorum. Yani Seda Abla'dan önce doğuracağım!"

AlıntıdıR...
HDmAnİaC
Emekli Mod
Emekli Mod
HDmAnİaC

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

MesajKonu: Geri: Evlilik için bekledim bebeği beklemem!   Evlilik için bekledim bebeği beklemem! Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 2:15 pm

saqol cnm alıntı olsa bile emeğin vr Wink
ShekeY_PrenseS
Forumun Starı
Forumun Starı
ShekeY_PrenseS

Ruh Haliniz : Evlilik için bekledim bebeği beklemem! Zarars10

Özel Bölüm
Özel Bölüm:

MesajKonu: Geri: Evlilik için bekledim bebeği beklemem!   Evlilik için bekledim bebeği beklemem! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 2:18 pm

Evlilik için bekledim bebeği beklemem! 962454

Evlilik için bekledim bebeği beklemem!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-